35 godina izvrsnosti

O nama

Od 1989. godine do danas podržavamo naše korisnike u primjeni i korištenju vrhunskih digitalnih tehnologija
35 godina iskustva i inovacija

Perpetuum živi digitalnu tehnologiju već 35 godina. Osnovani smo 1989., iste godine kad je Sir Tim Berners-Lee (tada još nije bio „Sir“!) izumio World Wide Web. Te je godine u 400. broju časopisa "Danas" izašao naš prvi oglas - "Ovo bi mogao biti početak sjajnog prijateljstva." Filmoljupci će znati otkud nam citat :-)

Od osnutka do danas, kroz sve 34 godine, Perpetuum je bio i ostao u vrhu tehnološkog razvoja. Za naše korisnike gradili smo i razvijali prve lokalne mreže u devedesetima, prvi hrvatski web shop 1997., sustave za upravljanje web sadržajima pod vlastitim brendom „iSite“ kroz rane dvijetisućite i niz drugih tehnoloških i poslovnih rješenja, uvijek u svrhu i s ciljem unapređenja poslovanja naših korisnika, kako bi pomogli da im rad bude jednostavniji a poslovanje njihovih kompanija i drugih organizacija uspješnije.

Ovo bi mogao biti početak sjajnog prijateljstva
Korisnici u fokusu

Danas je naš fokus na digitalnoj transformaciji i digitalizaciji poslovnih procesa. To znači da zajedno s našim klijentima razvijamo custom made digitalne aplikacije po mjeri, točno prilagođene poslovnim procesima korisnika.

Sve u svemu - konačan zajednički cilj svakog projekta jest poslovna korist ("benefit") za kompaniju za koju radimo, njene ljude, timove pa i za njene krajnje korisnike. Taj cilj nikad ne gubimo iz vida. Upravljajući projektima, donoseći odluke zajedno s korisnicima, ponekad i u sučeljavanju stručnih mišljenja i stavova, uvijek imamo na umu da svi popularni i ponekad složeni pojmovi poput digitalizacije, transformacije, tehnologije i svih ostalih trebaju služiti samo tome da poslovanje bude uspješnije a život i rad bolji i kvalitetniji.

Korisnici u fokusu
Vrijednosti

Naše su vrijednosti i misija danas iste kao i te daleke 1989. – razvijati i primjenjivati vrhunske tehnologije koje će podržati i unaprijediti život, rad i poslovanje naših korisnika. Brinemo o članovima našeg tima, dajemo svoj doprinos široj zajednici i zajedno s našim korisnicima radimo na tome da se društvo u cjelini razvija i unapređuje.

Zato i danas, kao i tada, kažemo – go get information technology odnosno – Go Get IT!

Vrijednosti
Osnovni podaci

Perpetuum Mobile, projektiranje i proizvodnja informacijskih sistema, trgovina i poslovne usluge, društvo s ograničenom odgovornošću

Trgovački sud u Zagrebu; 

MBS 080198887; MB 03781348; OIB 67793850303; 

IBAN HR7224020061100067099 Erste & Steiermärkische Bank d.d. Rijeka

Temeljni kapital društva 37.190,00 eur u cijelosti je uplaćen; 

Direktor: Blerim Sela

Ured: Medulićeva 11, 10000 Zagreb

Sjedište: Damira Tomljanovića-Gavrana 13, 10000 Zagreb

Tel. +385 1 6390 800; www.perpetuum.hr; email: info@perpetuum.hr